‘Private tuition’ mahal sangat?

Group tuition 2000 x 830

Adakah anda sedang mencari cikgu untuk ‘private tuition’ atau tuisyen di rumah, tetapi anda dapati harganya mahal? Tapi pada masa yang sama anda tidak ingin menghantar anak ke pusat tuisyen sebab bilangan pelajar dalam satu kelas adalah ramai, dan anda takut anak anda tidak mendapat fokus dan perhatian secukupnya dari cikgu?

Ini mungkin jalan penyelesaiannya – Group Tuition

Group tuition adalah tuisyen dalam kumpulan kecil, biasanya maksimum 5 orang untuk satu group. Diadakan di mana-mana tempat terpilih, sama ada di rumah cikgu, rumah salah seorang pelajar, atau luar rumah seperti perpustakaan, pejabat atau kelas. Dengan group tuition, kos tuisyen untuk seorang pelajar adalah lebih murah berbanding one-to-one, tetapi bilangan pelajar tidak terlalu ramai seperti di pusat tuisyen atau sekolah.

Kami sedang dalam langkah untuk mengenalpasti di mana ada permintaan untuk group tuisyen. Jika bilangan pelajar mencukupi untuk 1 group, bolehlah diteruskan dengan usaha untuk mendapatkan lokasi kelas.

Jika anda berminat untuk anak anda menyertai group tuisyen, sila isi borang di bawah, dan kami akan menghubungi anda nanti.

(untuk melihat senarai group tuition yang ada untuk disertai, sila klik disini )

[contact-form to=’tutor.hambal@gmail.com’ subject=’Group Tuition Feedback’][contact-field label=’Nama’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Lokasi’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Nombor Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Subjek %26amp; Level (contoh Sains Tingkatan 3)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adakah rumah anda boleh dijadikan tempat untuk group tuition?’ type=’select’ required=’1′ options=’Ya,Tidak’/][contact-field label=’Komen lain’ type=’textarea’/][/contact-form]