Mahukan Maklumat Kedatangan & Prestasi Pelajaran Anak?

IMG_4694-2 (no watermark)

Adakah anda menghantar anak ke kelas seperti pre-school, belajar Al-Quran, pusat tuisyen, kelas piano, atau mengambil cikgu yang datang ke rumah untuk mengajar anak?

Adakah anda menghadapi masalah untuk mengetahui jika anak anda telah hadir ke kelas, atau jika kelas nya telah tamat? Anda risaukan keselamatan anak, jadi anda perlukan maklumat ini dengan pantas atau ‘instant’, setiap kali berlangsungya kelas?

Adakah anda menghadapi masalah untuk mengetahui apa yang anak belajar setiap kali kelas, atau apa laporan prestasinya? Mungkin apa yang berlaku ialah anda membayar yuran kelas ini setiap bulan, tetapi tidak tahu secara detail, apa yang telah anak belajar dan apa pencapaiannya?

Jika ya, mohon isi borang di bawah ini untuk kami hubungi anda. Kami ingin mengetahui jika anda memerlukan atau sedang mencari penyelesaian kepada semua masalah di atas. (*no telefon tidak wajib untuk diisi)

Terima kasih.

(p/s: Jika anda tidak menghadapi apa-apa masalah di atas, tetapi anda mempunyai isu/dilema lain yang dihadapi berkaitan kelas/pelajaran anak yang mungkin tidak dapat di atasi, sila isi juga borang dibawah untuk kami ketahui dan mungkin boleh cadangkan penyelesaiannya)

[contact-form to=’tutor.hambal@gmail.com’ subject=’Lesson %26amp; Learn Feedback’][contact-field label=’Nama’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Lokasi’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Nombor Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Emel’ type=’email’/][contact-field label=’Masalah dihadapi atau penyelesaian yang dicari’ type=’textarea’/][/contact-form]