Soalan-soalan lazim

Group Tuition

Anda tetapkan sendiri berapa jumlah pelajar minima yang anda mahu sebelum memulakan kelas (nota: jika anda tetapkan minima pelajar yang terlalu tinggi, ada kemungkinan kelas tidak dapat dimulakan pun. Kami cadangkan ada tetapkan minima 3 pelajar untuk kelas bermula)
Tutorkami akan mengambil komisyen apabila ada 3 orang pelajar dan lebih dalam GT anda. Jika kurang dari itu, anda boleh pilih untuk stop kelas, atau teruskan kelas itu, dan TutorKami tidak akan ambil sebarang komisyen
Komisyen ialah 20% daripada jumlah yuran yang anda tetapkan untuk GT itu. Contohnya, jika anda letakkan RM100 sebulan sebagai yuran bagi seorang pelajar, Tutorkami akan mengambil RM20 dari jumlah tersebut.
Anda boleh pilih samada ingin teruskan atau tidak GT anda itu. Jika bilangan pelajar kurang dari 3 orang dan anda pilih untuk teruskan kelas, pihak TutorKami akan terus menjalankan tugas-tugas kami tanpa mengambil apa-apa komisyen.
Anda (tutor) sendiri yang akan tetapkan. Anda boleh hubungi pihak kami untuk mendapatkan idea atau cadangan harga bagi setiap subjek dan level yang anda ajar.